Do you have eraser的单元测试

练习题 时间:2019-11-03 我要投稿

Do you have eraser的单元测试

  单元检测

  一、单词辨音(选出与众不同的选项).

  1.[ ]

  A.pull B.full

  C.ruler D.put

  2.[ ]

  A.run B.jump

  C.blue D.some

  3.[ ]

  A.eight B.right

  C.high D.light

  4.[ ]

  A.student B.duty

  C.Tuesday D.ruler

  5.[ ]

  A.room B.broom

  C.afternoon D.classroom

  6.[ ]

  A.easy B.bread

  C.team D.read

  7.[ ]

  A.what B.want

  C.watch D.water

  8.[ ]

  A.yes B.baby

  C.happy D.very

  二、选择填空.

  1.I want ________ to the shop.[ ]

  A.go B.am go

  C.to go D.going

  2.Do you have ________books?[ ]

  A.a B.some

  C.any D.an

  3.Please give ________ back soon.[ ]

  A.they B.their

  C.theirs D.them

  4.The shop isn't open. It's ________.[ ]

  A.close B.open

  C.closed D.closes

  5.I don't have an eraser. I think she ________ one.[ ]

  A.have B.had

  C.haves D.has

  6.Can I borrow your ruler, please? I don't have one.[ ]

  A.Sorry. B.Certainly.

  C.Yes. D.No.

  7.I get up early ________ the morning.[ ]

  A.on B.in

  C.at D.for

  8.Let________ go home now.[ ]

  A.I B.me

  C.my D.mine

  9.Is there ________ orange in the glass?[ ]

  A.a B.an

  C.any D.some

  10.Do they have a new car? Yes, ________.[ ]

  A.they are B.they have

  C.they do D.they have do

  三、完成下列句子,每空一词.

  1.我可以借你的'自行车吗?当然可以,但是你必须尽快把它还给我.

  ________I ________ your bike, please? ________! But you must________ ________ ________ ________to me soon.

  2.吉姆没有钢笔,他想去商店买一支新的,但我认为商店每天这个时候就关门了.

  Jim ________ ________ a pen, he ________ ________ buy a new one.

  But I think the shop ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________.

  3.他是怎样从那棵高树上下来的呢?

  How ________ he________ the tall tree?

  参考答案

  一、1.C 2.C 3.C 4.D 5.D 6.B 7.D 8.A

  二、1.C 2.C 3.D 4.C 5.D 6.A 7.B 8.B 9.C 10.C

  三、1.Can, borrow, Certainly, give, it, back,quickly

  2.has, not, want, to, is, closed, at, this, time, of, day

  3.did, get down

【Do you have eraser的单元测试】相关文章:

1.Do you have an eraser的单元测试

2.《Do you have a soccer ball》教学反思

3.《Unit3 Why do you like koalas 》教学反思

4.八年级Lesson 31 How Do You Travel教学设计

5.英语单元测试

6.《Where are you going to go 》教学反思

7.《Are You Ready for a Quiz》说课稿

8.单元测试七的内容